PRP Αυτόλογη και Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Κατηγοριοποιημένα ως ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Στη μεσοθεραπεία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελονών διάφορες ουσίες βαθιά στο δέρμα. Διακρίνεται σε PRP Αυτόλογη και Ετερόλογη Μεσοθεραπεία. Ο διαχωρισμός γίνεται με βάση των ουσιών που εγχύουμε στο πρόσωπο – σώμα.


PRP Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Στην αυτόλογη Μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε PRP (πλάσμα πλoύσιο σε αιμοπετάλια / Platelet Rich Plasma) το ποιο παράγουμε από τα συστατικά του αίματος μετά από μια ειδική μέθοδο παρασκευής. Στόχος είναι να παράγουμε πλάσμα με περιεκτικότητα αιμοπεταλίων τουλάχιστον 3 – 4 φορές μεγαλύτερη από ότι έχουμε στο αίμα μας. Τα αιμοπετάλια αφού ενεργοποιηθούν απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην αναδόμηση του ιστού.

Διατηρώντας το δικό μας μικροβιολογικό εργαστήριο σας παρέχουμε PRP μεγίστης πυκνότητας αιμοπεταλίων παρέχοντας σας έτσι εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στο λαιμό, το ντεκολτέ, στα χέρια και τριχωτό κεφαλής.

Πρόσωπο, ντεκολτέ, χέρια και λαιμό 

Η θεραπεία με την πιο σύγχρονη μέθοδο PRP είναι ιδανική για την αναδόμηση του δέρματος καθώς προκαλεί τη διέγερση των ινοβλαστών του δέρματος και τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής του δέρματος, τη σύσφιξη καθώς και τη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών ρυτίδων. Ιδανική λύση για όλες τις ηλικίες! 

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από δύο (2) εβδομάδες. Για μέγιστα αποτελέσματα σας συνιστούμε τέσσερις (4) θεραπείες σε διαστήματα των τρεις (3) εβδομάδων και μετέπειτα κάθε έξι (6) μήνες για σταθεροποίηση του αποτελέσματος.

Τριχόπτωση 

Η μέθοδος της μεσοθεραπείας με PRP έφερε επαναστατικά αποτελέσματα και στη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης. Η θεραπεία ενδείκνυται τόσο σε άντρες αλλά και σε γυναίκες που φέρουν ελαφρά έως μέτρια προβλήματα τριχόπτωσης. Τελευταίες έρευνες έδειξαν καλύτερα αποτελέσματα και από το Minoxidil, το μοναδικό φάρμακο που κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης. 

Για μέγιστα αποτελέσματα σας προτείνουμε 4 συνεδρίες, μια κάθε δυο βδομάδες και στη συνέχεια κάθε έξι μήνες. 


Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Στην ετερόλογη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε ανάλογα με την ένδειξη και διαφορετικά σκευάσματα από αναγνωρισμένες εταιρίες του χώρου.

Η μέθοδο της ετερόλογης μεσοθεραπειας ενδείκνυται για:

 • Αναδόμηση προσώπου
  Στην ετερόλογη μεσοθεραπεία προσώπου εμπλουτίζουμε το δέρμα με διαλύματα υαλουρονικού οξέος, βιταμίνες καθώς  και αντιοξειδωτικές ουσίες, συστατικά που που κάνουν το δέρμα σας φρέσκο και λαμπερό. 
 • Σύσφιξη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος
  Με τη μεσοθεραπεία σύσφιξης, εγχύουμε στο σώμα δραστικές ουσίες που ενισχύουν τη σύσφιξη σε πολλά σημεία του σώματος, όπως μπράτσα και κοιλιά. Οι δραστικές αυτές ουσίες διεγείρουνε τη δραστηριότητα των ινοβλαστών, που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνης, προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη ελαστικότητα. Πρόκειται για πολύ αποτελεσματικές μεθόδους που στοχεύουν στη μη χειρουργική διόρθωση ατελειών του σώματος.
 • Καταπολέμηση του τοπικού λίπους
  Αντιμετωπίζετε πρόβλημα τοπικού λίπους; Με τις δραστικές ουσίες που εγχύουμε αυξάνουμε τη ρευστότητα και τη διαπερατότητα της μεμβράνης των λιποκυττάρων, διευκολύνοντας έτσι την απελευθέρωση του λίπους. 
 • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  Η θεραπεία της κυτταρίτιδας επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας λιπολυτικούς παράγοντες που αυξάνουν τη μείωση των αποθηκών του λίπους και φυσικά εκχυλίσματα με διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και έχουν μεγάλη διάρκεια, εφόσον φροντίζετε για τη διατήρηση του σωματικού σας βάρους.

Μια συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη μετά την πρώτη συνέδρια και μέγιστα μετά την 4η-5η φορά.

Το προσωπικό του Elysium θα σας ενημερώσει για τον απαραίτητο αριθμό συνεδρίων ανάλογα με την ανάγκες του δέρματος.